Zašto je za Vas najbolja odluka da se za kupnju, prodaju ili najam poslužite uslugama ovlaštenog agenta za nekretnine? – Loreta Nekretnine
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Napredna pretraga
Your search results

Zašto je za Vas najbolja odluka da se za kupnju, prodaju ili najam poslužite uslugama ovlaštenog agenta za nekretnine?

Posted by admin on 30/11/2020
0

Poznavanje tržišta i cijena
Agenti imaju iz prve ruke uvid u stvarno stanje cijena po kojima se određena nekretnina prodaje, te redovito prate promjene na tržištu nekretnina. Informirani su o tržišnom kretanju cijena, pa će vas najbolje savjetovati oko prodajne cijene vaše nekretnine ili njezine vrijednosti.

Baza potencijalnih kupaca 
Agencija za nekretnine ima svoje kupce koji čekaju možda baš na Vašu nekretninu, te je traže isključivo preko određenog agenta i/ili agencije. Vaša prilika za kontakt i prodaju takvim kupcima otvorena je zahvaljujući suradnji sa agencijom za nekretnine.

Pregovaranje 
Svaki agent za nekretnine je gotovo svakodnevno uključen u pregovore. Pregovorima se mogu postići najbolji mogući uvjeti za obje strane, a vješt pregovarač će zasigurno taj posao odraditi na Vaše zadovoljstvo.

Pravna podrška 
Kako biste kupili ili prodali nekretninu, nužno ćete se morati susresti sa mnoštvom pravnih radnji i ustrebati ćete savjet glede sve potrebne dokumentacije. Kako biste bili mirni i znali da ste napravili i provjerili sve potrebno te dobili adekvatan uvid u dokumentaciju pobrinuti će se baš Vaš agent za nekretnine.

Ušteda vremena i probrana ponuda
Zahvaljujući agentu za nekretnine nećete tratiti dragocjeno vrijeme na pretraživanje gomile oglasnih portala u potrazi za onim što Vam odgovara. Agent će Vam u kratkom roku prezentirati nekretnine koje zadovoljavaju Vaše kriterije i olakšati Vam izbor eliminacijom ovisno o vašim preferencijama.

Ekskluzivna ponuda i prodaja 
Prodavatelji imaju mogućnost ekskluzivnog ugovora kojom se obvezuju surađivati samo s navedenom agencijom. Surađujete li i vi s istom agencijom, u mogućnosti ste saznati prvi za nekretninu koja će se tek oglasiti ili možda čak ni neće biti oglašena već će se prodaja realizirati među poznatim kupcima iz portfelja agencije.

Personalizirana prezentacija nekretnine 
Kad se radi o prodaji Vaše nekretnine, stručnost agenta će Vam višestruko koristiti i na samom početku jer iskustvo istog omogućuje najbolju moguću prezentaciju i oglašavanje Vaše nekretnine.

Povratne informacije
Niste li vješti u komunikaciji i pregovorima, usluge agenta će za Vas biti i više nego idealne. Agent će, naime, sve vaše želje i prijedloge vješto prenijeti drugoj strani, te ćete biti detaljno informirani o svemu. Ta će ista komunikacija na kraju rezultirati zadovoljavajućim rezulatatom za obje strane.

Druge usluge koje ćete trebati.
Jednom kad se potvrdi kupnja stana očekuje Vas još dokumentacije, promjena vlasnika na režijama, možda adaptacija… U agenciji ćete dobiti zadovoljavajuću uslugu istog ili savjete i kontakte koji će Vam biti od velike pomoći i skratiti vrijeme da ostvarite željene rezultate.

Donošenje odluke 
Agent će Vas individualno posavjetovati i pomoći Vam pri donošenju odluka, usmjeriti Vas na važno i tako vam uvelike olakšati vrlo važnu odluku kao što je kupoprodaja nekretnine.

Ciljani marketing
Poznavajući tržište nekretnina, zahtijeve i želje kupaca i prodavatelja, agencija će usmjeriti oglašavanje u najefikasnijem smjeru.

  • Currency

  • Advanced Search

    0 € to 1.500.000 €

  • Resetiranje lozinke

  • Kalkulator hipoteke

Compare Listings