click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
We found 0 results. View results

Zemljište, građevinsko + projekt, 742 m2, Gršćica, Blato, Korčula

250.000 €
Gršćica, Korčula, ,

Overview

  • Ažurirano dana:
  • 1 rujna, 2021

Overview

  • Ažurirano dana:
  • 1 rujna, 2021

Opis

Prodaje se građevinsko zemljište u Gršćici, Blato, otok Korčula. Radi se o parceli od 322 m2 i dokupljenoj parceli, uz spomenutu, od 420 m2. U procesu je spajanje te dvije parcele, ukupne površine 742 m2.

Smještene su prvi red do mora. Predana je dokumentacija za dobivanje građevinske dozvole za projekt za gradnju zgrade stambene namjene s pomoćnom građevinom – bazenom. Projekt je usklađen sa odredbama važećeg Prostornog plana uređenja Općine Blato i važećim Zakonom o gradnji. Plaćeni su i priključci struje i vode.

Zgrada bi se izgradila kao samostojeća i sastojala bi se od prizemlja i kata. U prizemlju bi bili hodnik, kuhinja i blagovaonica, dnevni boravak i velika natkrivena terasa. U dijelu prizemlja bi bio i mali apartman za poslugu. Na kat osim stepenica vodi i lift. Tu su predviđene tri spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama i loggiama, a jedna od soba uz navedeno ima garderobu i izlaz na terasu. Tu su još i ured i teretana. Sve prostorije izuzev hodnika i ureda okrenute su na jug.

Okućnica uključuje planirane stazice i zelene površine, bazen i sunčalište kao i nekoliko zasjenjenih mjesta za odmaranje u polu-hladovini. Kolni i pješački pristup su osigurani, kao i dva parkirna mjesta uz zgradu.

Gršćica je lijepo malo mjesto s oko 600 stanovnika, smješteno na južnoj strani otoka Korčule, udaljeno 14 km od Vele Luke i 7 km od Blata. Uz Gršćicu su obližnje uvale: Medvidnjak, Banja, Vrbovica i Kneža gdje su pretežno plaže, kampovi i kuće za odmor.

 

Ne propustite ovu fantastičnu parcelu tik uz more!

 

Za sva pitanja kontakt telefon 098/915 -5643 (Ivan)

 

Building land for sale in Gršćica, Blato, island of Korcula. It is a plot of 322 m2 and a purchased plot, in addition to the mentioned, of 420 m2. The merging of these two plots, with a total area of ​​742 m2, is in the process.

They are located first row to the sea. The documentation for obtaining a building permit for the project for the construction of a residential building with an auxiliary building – a swimming pool has been submitted. The project is harmonized with the provisions of the valid Spatial Development Plan of the Municipality of Blato and the valid Law on Construction. Electricity and water connections are also paid.

The building would be built as a detached house and would consist of a ground floor and a first floor. The ground floor would have a hallway, kitchen and dining room, living room and a large covered terrace. There would also be a small service apartment on the ground floor. In addition to the stairs, there is an elevator upstairs. There are three bedrooms with attached bathrooms and loggias, and one of the rooms has a dressing room and access to the terrace. There is also an office and a gym. All rooms except the hallway and office face south.

The garden includes planned paths and green areas, a swimming pool and sun deck as well as several shaded places to relax in semi-shade. Road and pedestrian access are provided, as well as two parking spaces next to the building.

Gršćica is a beautiful small place with about 600 inhabitants, located on the south side of the island of Korcula, 14 km from Vela Luka and 7 km from Blato. Along Gršćica are the nearby bays: Medvidnjak, Banja, Vrbovica and Kneža where there are mostly beaches, camps and holiday homes.

 

Don’t miss this fantastic plot right by the sea!

 

For all questions contact phone 098/915 -5643 (Ivan)

Adresa: Gršćica, Korčula
Grad:
Kvart:
Država: Croatia (Hrvatska)
Otvori u google mapsu
Oznaka nekretnine: 20195
Price: 250.000 €
Property Lot Size: 742.00 m2
Detalji
Asfaltirana cesta
Investicija
Jug
More
Pogled
Pogodno za komercijalnu upotrebu
Stambena zona
Vlasnički list
Uto 06 lip
Sri 07 lip
Čet 08 lip
Pet 09 lip
Sub 10 lip
Ned 11 lip
Pon 12 lip
Uto 13 lip
Sri 14 lip
Čet 15 lip
Osobni obilazak
Video obilazak
Vaši podaci

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings