Advanced Search

0 € to 5.600.000 €

we found 0 results
Your search results

Kuća, Rakitje, katnica, 100.00 m2 + 166 m okućnice

108.000 €
Rakitska cesta, ,
add to favorites
30

Description

Na prodaju lijepa kuća s okućnicom i vrtom, Rakitje.

Kuća je površine 100 m2, okućnica 115 m2, a par metara dalje je i mali vrt, 51 m2, koji je odvojen od parcele, ali se prodaje zajedno.

Sastoji se od podruma/suterena, garaže, visokog prizemlja i tavana.

Garaža je u sklopu kuće, 24 m2. Prostrana je, uredna i ima jamu što će razveseliti sve koji vole auto-mehaniku. Iz nje se ulazi u podrum/suteren koji je površine kao i stambeni dio iznad (cca 70 m2). Tu su jedna manja prostorija, podrumska, koja nema prozor i koristi se kao spremište i jedna velika u suterenu sa dva prozora koja gledaju na ulicu. U suterenu je još jedna garaža kojoj se pristupa izvana. Popločana je, ima prozor i velika dvokrilna ulazna vrata. Trenutno je također u funkciji spremišta. Sve prostorije imaju potencijal kako kao stambeni tako i kao poslovni prostor.

Stambeni dio je u visokom prizemlju. Sastoji se od hodnika, kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonicom i dvije spavaće sobe. Prostorije su svijetle i udobne. Sve je potpuno namješteno i opremljeno te se takvo i prodaje. Grijanje je plinsko centralno. Kuća ima vlastitu kotlovnicu koja se opskrbljuje gradskim plinom. Tu je i klima za ljetne vrućine.

Iz hodnika se rasklopnim stepenicama pristupa tavanu. Veći dio tavana ima lijepu visinu, a kako ima i dva prozora, preduvjeti za uređenje dodatnog stambenog prostora su tu. Tlocrtno je iste površine kao i visoko prizemlje.

Uz kuću je uredna i održavana okućnica. Mjesta za parkiranje automobila ima u garaži i na parceli. Ako volite vrtlarenje, zgodan vrt je par koraka dalje od kuće. Ograđen je i održavan u formi travnjaka.

Kuća je na lijepom mjestu, blizu jezera Rakitje i Save. U okruženju je obiteljskih kuća. Svi potrebni sadržaji su u blizini. Par je kilometara do Zagreba, Jankomira, a u centru ste automobilom za 40-ak minuta. Lokacija je izvrsno prometno povezana sa okolicom.

Svakako pogledajte ovu lijepu nekretninu sa puno potencijala!

 

Za sva pitanja kontakt telefon 098 / 915 – 5643 ( Ivan )

Address: Rakitska cesta
Area:
State/County:
Country: Croatia (Hrvatska)
Open In Google Maps
Property Id : 26543
Price: 108.000 €
Property Size: 100,00 m2
Property Lot Size: 166,00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Garages: 0
Garage Size: 1 car
Vlasnički list
Uporabna dozvola
Namješteno
Očuvan
Renoviran
Stambena zona
Asfaltirana cesta
Istok
Jug
Na uglu
Podrum
Suteren
Visoko prizemlje
Kuhinja
Spremište (Podrumsko)
Spremište (Tavansko)
Etažno grijanje
Centralno grijanje
Grijanje na Prirodni gas
Parkirno mjesto
Garaža
Vrt
PVC stolarija
Dvostruko staklo
Pločice
Laminat
Klima
Tavan
Svijetao
Kabelska TV
ISDN
ADSL

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings