Advanced Search

0 € to 5.600.000 €

we found 0 results
Your search results

Građevinsko zemljište, Bukovje Bistransko, 5792 m2

259.000 €
Stubička ulica, Bukovje Bistransko, ,
add to favorites
161

Description

Prodaje se zemljište koje se sastoji od 3 nekretnine smještene jedna do druge u nizu u Stubičkoj ulici te čine jedinstvenu cjelinu. Nalaze se u Bistranskom Podgorju. Parcele su površine 1.418 m2, 2.842 m2 i 1.532 m2. Ukupna površina nekretnina koje su predmet prodaje po zk stanju iznosi 5.792 m2. Udaljene su cca 8 km od Zaprešića (cca 30 minuta javnim prijevozom), a od Zagreba 23 km (cca 1 sat i 10 minuta javnim prijevozom).

Nekretnine u naravi predstavljaju građevinsko zemljište. Pristup nekretninama omogućen je preko javnoprometne površine (Stubička ulica) koja se nalazi istočno od predmetnih nekretnina. U okolici se odvija pješački i automobilski promet te su predmetne nekretnine izvrsno prometno povezane.

Vlasništvo nekretnina je uredno. Nisu opterećene nikakvim teretima.

Teren je ravan, a nekretnine tvore cjelinu pravilnog, gotovo pravokutnog oblika, kako je približno naznačeno na slici. Priključke je na parcelu lako dovesti sa glavne ceste.

Položajem je na rubnom dijelu Bukovja Bistranskog i Donje Bistre. Područje uz zemljište nije prenapučeno te osigurava novom vlasniku mir i privatnost, a opet je blizu svih sadržaja potrebnih za ugodan život, škole, vrtića, supermarketa, trgovačkog centra… Nekretnina nudi jako puno mogućnosti kako za udoban obiteljski život tako i za manji OPG (povrće, voće, cvijeće…) ili kombinaciju obje varijante.

Bistranski kraj odlikuje se bogatom prirodnom, povijesnom, kulturnom i etnološkom baštinom. Najistaknutiji dio prirodne baštine nalazi se u onom dijelu Bistre koji obuhvaća Park prirode Medvednica. Bogatstvo flore i faune, a prije svega bistri potoci i pitka voda čine ovaj kraj posebno vrijednim. Blizina grada Zagreba, dobra cestovna i prometna povezanost i zavidna razina komunalne izgrađenosti prednosti su koje uživa malo općina.

Nekretnine se prodaju kao cjelina ili zasebno, kako kupcu odgovara.

Za sva pitanja kontakt telefon 098 / 915 – 5643 ( Ivan )

 

LORETA NEKRETNINE

Loreta Usluge Office: Tel: 01 / 3866 – 844

Rooseveltov trg 4, 10 000 Zagreb

www.loreta-nekretnine.com

Address: Stubička ulica, Bukovje Bistransko
State/County:
Country: Croatia (Hrvatska)
Open In Google Maps
Property Id : 24146
Price: 259.000 €
Property Lot Size: 5 792,00 m2
Garages: 0
Garage Size: 1 car
Vlasnički list
Stambena zona
Asfaltirana cesta
Istok

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings