NOVOGRADNJA “CENTAR ZAPREŠIĆ” – Loreta Nekretnine
Napredna pretraga
Your search results

NOVOGRADNJA “CENTAR ZAPREŠIĆ”

O zgradi

O zgradi

Stanovi

Parking

Spremišta

Na prodaju su stanovi u novogradnji u Zaprešiću po cijeni od 2180 eura/m2

ODABERITE OBJEKT ZA KOJI ŽELITE POGLEDATI STANOVE

U ponudi je još širok izbor stanova: 2-sobni, 3-sobni, 4-sobni, i 5-sobni stanovi sa loggiama i terasama.
Prodajna cijena stanova je 2180,00 eur/m2.
Obavezna je kupnja garaže (koeficijent 0,75). Po želji je moguća kupnja vanjskog parkirnog mjesta (koeficijent 0,25) i/ili spremišta (koeficijent 0,50).
Očekivani završetak gradnje je kraj 2023. godine.

DETALJI O GRAĐEVINI:

- Stambeno-poslovna zgrada projektirana je kao slobodnostojeća s 1 podzemnom i 4 nadzemne etaže, katnosti 1Po+P+3.
- Organizacijski se stambena zgrada sastoji od dvije stambene cjeline Prva (Dilatacija „S“) sadrži 25 stambenih jedinica: 7 jedinica u prizemlju, 7 jedinica na 1. katu, 7 jedinica na 2. katu, te 4 jedinice na 3. katu zgrade. Druga stambena cjelina (Dilatacije „I“, „J“ i „Z“) se sastoji od 84 stambene jedinice: 21 jedinica u prizemlju, 24 jedinice na 1. katu, 24 jedinice na 2. katu, te 15 jedinica na 3. katu zgrade.; Vertikalna komunikacija između svih etaža ostvarena je dvokrakim stubištem i putničkim električnim dizalima (4 kom)
- Stambene jedinice će biti povezane podrumskom etažom.
- Formirati će polukružni oblik sa unutrašnjim dvorištem.
- Na južnom i u unutrašnjem dvorišnom dijelu čestice organizirat će se promet u mirovanju – ukupno 81 parkirališno mjesto. Na podrumskoj etaži će biti 54 garažna parkirna mjesta i 30 garaža. Ulazi u podzemne garaže su sa južne strane dilatacija „S“ i „J“, preko natkrivene rampe s kolno-pješačke površine na terenu. Spremišta stanara smještena su na podrumskoj etaži u prolazu koji povezuje dilatacije „S“ i „I!.
- Nosiva konstrukcija zgrade je armirano-betonska, a čine ju armirano-betonski zidovi, stupovi i grede preko kojih su položene armirano-betonske ploče. Stubišna jezgra i krakovi, kao i okno dizala su monolitni armirano-betonski.
- Pročelje građevine izvest će se od visokokvalitetnog sustava tipa Caparol ili jednakovrijednog, sa stiroporom debljine i karakteristika da se zadovolje uvjeti za A energetski razred.
- Vanjska bravarija je PVC antracit boje, a ostakljenje je troslojnim izo staklom niskog koeficijenta prolaza topline.
- Ravno krovište biti će izvedeno u sljedećim slojevima: armirano-betonska ploča - betona za pad d=5-10cm - bitumenska traka s aluminijskim uloškom - ekstrudirani polistiren u dva sloja ukupne d=24cm - PES filc - traka od mekog PVC-a - PES filc - prefabricirane betonske ploče, reške ispunjene šljunkom

OBRADA STANOVA U ZGRADI

• Termofasada katova: po svim zidovima pročelja zgrade izvodi se ETICS fasadni sustav od sljedećih slojeva:
- polimercementno ljepilo – 0,2cm
- stiropor ploče – 15 cm
- polimercementni mort – 0,5cm
- završna silikatna žbuka – 0,2cm
• Zidovi: Nosivi zidovi bit će izvedeni od armiranog betona d=20cm. Nenosivi vanjski zidovi izvodit će se od blok opeke d=20cm. Pregradni zidovi d=10-12cm će se izvoditi od gipskartonskih ploča na metalnoj podkonstrukciji. Završna obrada zidova: fino gletana i finalno bojana u bijelu boju. Zidovi i ploče od armiranog betona bit će obrađeni izravnavajućom masom, gletani i finalno bojani u bijelu boju.
• Zvučna izolacija: Podovi se izvode kao „plivajući“, na armirano-betonsku ploču postavlja se:
- elastificirani ekspandirani polistiren u dva sloja ukupne d=2cm
- ekstrudirani polistiren d=3cm
- PE folija
- armirani cementni estrih d=5cm
- završna podna obloga (parket, keramičke pločice)
• Podovi: U stanovima se postavlja gotovi troslojni parket debljine 11mm. Podovi na terasama, loggiama i balkonima izvest će se od gress keramike.
• Sanitarni čvorovi: Kupaonice će biti opločene prvoklasnom keramikom po izboru investitora. Keramika će se postavljati u kupaonicama do visine vrata. Vodokotlići će biti ugradbeni kao tip „Duofix“ proizvođača „Geberit“ ili jednakovrijedno. Kupci će imati mogućnost izbora između tuš kade ili klasične kade (oboje bez hidromasaže).
• Fasadna stolarija: Postavit će se PVC stolarija bijele boje, ostakljena troslojnim izo staklom, sa premazom low-E. Zaštita od sunca – PVC roleta. Sve roletne kutije će biti ožičene na način da će se kupci moći, uz doplatu, odlučiti za podizne elektro-motore za rolete. Vanjske klupčice bit će izvedene od aluminijskog lima u boji stolarije. Unutarnje klupčice bit će izvedene od kamena po odabiru investitora.
• Unutarnja stolarija: Unutarnja (sobna) vrata će biti bijele boje, suha ugradnja u slijepi dovratnik, građevinske visine 220cm s kvakom tipa Hoppe ili jednakovrijednom. Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna (EI230-Sm). Protuprovalna vrata će imati sigurnosne cilindre, te će ključevi biti u sistemu "jedan ključ za sve" (ključ od stana će otključavati ulazna vrata od stubišta i svih zajedničkih prostorija).
• Unutrašnjost zgrade: Ograde stubišta su u crnoj bravariji - obrada uljna boja, finalno bojana u boju po odabiru investitora. Ograde terasa i loggia će se izvoditi na 3 načina ovisno poziciji stana:
a) puni parapetni zid s klupčicom od aluminijskog lima
b) staklena ograda
c) ograda u crnoj bravariji, finalno bojana u boju vanjske stolarije
Zajednička površina pred stanovima i stubišni prostor opločit će se kamenim ili keramičkim pločicama po odabiru investitora.
• Električna instalacija: Izvest će se u svim stanovima “podžbukno“. U zgradi će biti montiran zajednički antenski sustav za praćenje zemaljskih programa i priprema instalacije za kabelsku televiziju te internet. Sustav portafona su video portafoni u boji s električnom bravom na ulaznim vratima u objekt povezano sa svakim stanom.
• Ventilacija stanova: Ventilacija prostora stanova riješena je prirodnim putem preko prozora, sanitarni čvorovi i izbe se ventiliraju preko odsisnih ventilatora, a u kuhinjama je predviđena instalacija za nape.
• Instalacija vodovoda i kanalizacije: Instalacija vodovoda izvodit će se na način da se za svaki stan osigura dovoljna količina vode sa dovoljnim tlakom. Priprema tople sanitarne vode vrši se preko kondenzacijskih plinskih bojlera. Za svaki stan predviđen je vodomjer koji se nalazi u vodomjernim ormarićima na svakoj etaži.
• Grijanje stanova: Stanovi će biti opremljeni kondenzacijskim kombi bojlerima tipa Vaillant ili jednakovrijedni za grijanje pomoću radijatora, princip plinskog etažnog grijanja. U stanu su predviđeni pločasti radijatori tip kao “Vaillant Ventil” ili jednakovrijedni. Tip i jačina, te broj komada radijatora uvjetovan je strojarskim projektom koji je sastavni dio građevinske dozvole. Svi radijatori će biti opremljeni termostatskim ventilima za preciznu regulaciju temperature u svakoj prostoriji zasebno.

• Klimatizacija stanova: Za sve dnevne sobe stanova predviđeno je hlađenje. Stanovi se hlade inverterskim split sustavom. Pripadajuće vanjske jedinice nalaze se na loggiama stanova. Vanjske jedinice stanova na 3. katu nalaze se na krovu zgrade. Upravljanje radom klima jedinica biti će automatsko, putem daljinskog upravljača, u funkciji željene temperature prostora.

Za sva pitanja kontakt telefon 098 / 915 - 5643 ( Ivan )

LORETA NEKRETNINE
Loreta Usluge Office: Tel: 01 / 3866 - 844
Rooseveltov trg 4, 10 000 Zagreb
www.loreta-nekretnine.com

Compare Listings