click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Kad kupci dolaze u razgled

Posted by admin on 17/05/2018
0

Sad ste već vjerojatno prošli pripremu i fotografiranje nekretnine i očekujete dolazak potencijalnih kupaca.

Nastojte pripremiti nekretninu kao za fotografiranje i pokušajte je održati takvom koliko je moguće. Svakako je poželjno da izgleda najbolje moguće u ovoj fazi. Osim svih vizualnih poslastica koje ste pripremili kupcima, nije naodmet unijeti i malo mirisa u prostor. Nenapadan osvježivač prostora na ulazu, miris svježe opranih zavjesa u sobama i mirisni sapun u kupaonici nikako neće biti naodmet, pogotovo ako u stanu inače imate ljubimce. Možete dodati i pokoju svjećicu, ako je mirisna, tim bolje. Pazite jedino da ne pretjerate. Istraživanja su pokazala da miris svježe pečenih kolačića ljude asocira na dom, pa možete pribjeći i tom triku. Ukoliko niste vrstan slastičar, miris svježe kave u kuhinji može također pomoći. Nije naodmet ni kakva zdjelica sa keksima kojima se kupci mogu ponuditi.

 

 

 

      

Svježe cvijeće u prostoru nikad nije naodmet. Unijeti će živost i boju, tako da s pokojom vazom s cvijećem ne možete pogriješiti. Obratite pažnju da ga sortom i bojama uskladite s prostorom, da od uloženog dobijete maksimum.

 

 

 

Prilikom dolaska kupaca, poželjno je da se udaljite. Pustite agenta da odradi svoj posao. On će prezentirati Vašu nekretninu kupcima na profesionalan način, istaknuti prednosti i izvijestiti o manama na pravilan način i u pravom trenutku, kako bi Vam povećao šanse za prodaju. Vi ćete naknadno biti o svemu obaviješteni, a za sve Vaše želje i primjedbe, naše je osoblje za Vas uvijek tu. Sve ćemo uzeti u obzir kako bi surađivali na obostrano zadovoljstvo. Sa agentom se o svemu možete dogovoriti prije i nakon dolaska kupaca. Cilj je da kupac Vašu nekretninu doživi isključivo kao svoj potencijalni dom, a to ćete mu svojom prisutnošću nažalost otežati.

  • Currency

  • Advanced Search

    0 € to 5.600.000 €

  • Resetiranje lozinke

  • Kalkulator hipoteke

Compare Listings