Kad kupci dolaze u razgled – Loreta Nekretnine
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Napredna pretraga
Your search results

Kad kupci dolaze u razgled

Posted by admin on 17/05/2018
0

Sad ste već vjerojatno prošli pripremu i fotografiranje nekretnine i očekujete dolazak potencijalnih kupaca.

Nastojte pripremiti nekretninu kao za fotografiranje i pokušajte je održati takvom koliko je moguće. Svakako je poželjno da izgleda najbolje moguće u ovoj fazi. Osim svih vizualnih poslastica koje ste pripremili kupcima, nije naodmet unijeti i malo mirisa u prostor. Nenapadan osvježivač prostora na ulazu, miris svježe opranih zavjesa u sobama i mirisni sapun u kupaonici nikako neće biti naodmet, pogotovo ako u stanu inače imate ljubimce. Možete dodati i pokoju svjećicu, ako je mirisna, tim bolje. Pazite jedino da ne pretjerate. Istraživanja su pokazala da miris svježe pečenih kolačića ljude asocira na dom, pa možete pribjeći i tom triku. Ukoliko niste vrstan slastičar, miris svježe kave u kuhinji može također pomoći. Nije naodmet ni kakva zdjelica sa keksima kojima se kupci mogu ponuditi.

 

 

 

      

Svježe cvijeće u prostoru nikad nije naodmet. Unijeti će živost i boju, tako da s pokojom vazom s cvijećem ne možete pogriješiti. Obratite pažnju da ga sortom i bojama uskladite s prostorom, da od uloženog dobijete maksimum.

 

 

 

Prilikom dolaska kupaca, poželjno je da se udaljite. Pustite agenta da odradi svoj posao. On će prezentirati Vašu nekretninu kupcima na profesionalan način, istaknuti prednosti i izvijestiti o manama na pravilan način i u pravom trenutku, kako bi Vam povećao šanse za prodaju. Vi ćete naknadno biti o svemu obaviješteni, a za sve Vaše želje i primjedbe, naše je osoblje za Vas uvijek tu. Sve ćemo uzeti u obzir kako bi surađivali na obostrano zadovoljstvo. Sa agentom se o svemu možete dogovoriti prije i nakon dolaska kupaca. Cilj je da kupac Vašu nekretninu doživi isključivo kao svoj potencijalni dom, a to ćete mu svojom prisutnošću nažalost otežati.

  • Currency

  • Advanced Search

    0 € to 1.500.000 €

  • Resetiranje lozinke

  • Kalkulator hipoteke

Compare Listings